برای عدم ابتلا به این بیماری آنفلوانزای نوع A یا آنفلوانزای خوکی

متخصصان، مصرف 4 ماده غذایی را توصیه کرده اند که سیستم ایمنی بدن را در مقابله با این ویروس مقاوم‌تر می‌کند. مصرف هویج، قارچ، انار و چای سبز از جمله اقدامات پیشگیرانه در برابر ابتلا به آنفلوانزای نوع A یا آنفلوانزای خوکی است.


 

برای عدم ابتلا به این بیماری آنفلوانزای نوع A یا آنفلوانزای خوکی

متخصصان، مصرف 4 ماده غذایی را توصیه کرده اند که سیستم ایمنی بدن را در مقابله با این ویروس مقاوم‌تر می‌کند. مصرف هویج، قارچ، انار و چای سبز از جمله اقدامات پیشگیرانه در برابر ابتلا به آنفلوانزای نوع A یا آنفلوانزای خوکی است.

هویج

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

برای مقابله با این بیماری، هویج انتخاب مناسبی است، زیرا منبع غنی بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین A) است و بتاکاروتن، مقاومت بدن را در مقابله با این بیماری، بالا می‌برد. طبق تحقیقات هر چه بتاکاروتن بیشتر مصرف شود، سلول‌های ایمنی بدن که شامل سلول‌های کشنده طبیعی هستند، زیاد‌تر می‌شوند.

قارچ

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

شما حتما از شنیدن این خبر که سس قارچ، سیستم ایمنی بدن را مقاوم می‌کند، خوشحال خواهید شد. طبق تحقیقات اخیر‌ با استفاده از قارچ، سلول‌های دفاع کننده طبیعی افزایش پیدا می‌کنند و در نتیجه سیستم ایمنی بدن مقاوم‌تر می‌شود.

انار

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

یکی از دلایلی که از انار به عنوان میوه‌ای شگفت انگیز یاد می‌شود، داشتن خاصیت آنتی‌اکسیدانی آن است. انار بیشترین ظرفیت آنتی اکسیدانی را برای مهار یا خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد دارد و با داشتن این خاصیت می‌تواند با بیماری‌های مختلف از جمله آنفلوانزا، مقابله کند. اگر انار در دسترس شما نیست می‌توانید از آب انار بسته بندی شده (بدون قند و مواد افزودنی) استفاده کنید.

چای سبز

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Persian-Star.org

در چای سبز نوعی آنتی اکسیدان به نام "کاتچین" وجود دارد که می‌تواند سلول‌های ایمنی بدن را افزایش دهد و طبق تحقیقات انجام شده، این ماده روند انتشار ویروس را کند می‌کند. از دیگر ترکیبات چای سبز،"ال‌تیانین" است. طبق تحقیقاتی که در دانشگاه هاروارد انجام شده، این ماده، مقاومت سیستم ایمنی بدن را افزایش می‌دهد.

 

wish best time for YOU.